Баклава

30 ден

Опис

Вид на ориентален десерт направен од тенки кори, полнети со мнооогу ореви и попарени во шербет. Спаѓа во групата на посни колачи.
Во нашата понуда вклучивме и баклава направена од тенки чоколадни кори, полнети со ореви и декорирани со вистинска чоколада.

Производот содржи:

  • кори
  • ореви
  • (чоколадо)

Вид на ориентален десерт направен од тенки кори, полнети со мнооогу ореви и попарени во шербет. Спаѓа во групата на посни колачи.
Во нашата понуда вклучивме и баклава направена од тенки чоколадни кори, полнети со ореви и декорирани со вистинска чоколада.

Категорија: