Грчка торта

450 ден1,800 ден

Опис

Премиум торта. кори од белка и ореви филувани со мнооогу ореви и топчиња чоколадо.

Производот содржи:

 • јајца
 • млеко
 • ореви
 • чоколадо

Температура на чување: +5 °C
Рок на употреба: 7 дена

 • 15 парчиња
 • 20 парчиња
 • 25 парчиња
 • 30 парчиња
 • 40 парчиња
 • 50 парчиња
 • 60 парчиња
 • 12 парчиња
Clear

Повеќе информации

големина

15 парчиња, 20 парчиња, 25 парчиња, 30 парчиња, 40 парчиња, 50 парчиња, 60 парчиња, 12 парчиња

Шифра: 2579-MK9100 Категорија: