Домашна торта

440 ден1,950 ден

Опис

Изработена од кори од белка со ореви, чоколаден и ванила фил, збогатени со (бадеми/лешници) и ореви и допринесуваат за познатиот богат и силен вкус на Домашната торта.

Производот содржи:

 • јајца
 • млеко
 • ванила
 • чоколада
 • бадеми/лешници
 • ореви

Температура на чување: +5 °C
Рок на употреба: 7 дена

 • 15 парчиња
 • 20 парчиња
 • 25 парчиња
 • 30 парчиња
 • 40 парчиња
 • 50 парчиња
 • 60 парчиња
 • 12 парчиња
Clear

Изработена од кори од белка со ореви, чоколаден и ванила фил, збогатени со (бадеми/лешници) и ореви и допринесуваат за познатиот богат и силен вкус на Домашната торта.

Дополнителни информации

големина

15 парчиња, 20 парчиња, 25 парчиња, 30 парчиња, 40 парчиња, 50 парчиња, 60 парчиња, 12 парчиња

SKU: 2579-MK98-1-1-1-1-1-1 Категорија: