Индијанка со чоколадни трошки

50 ден

Опис

Толку меки и полнети со чоколаден крем збогатени со парчиња чоколадо и вишна декорација.

Производот содржи:

  • Јајца
  • млеко
  • какао
  • чоколада
  • вишни
SKU: 2579-MK96 Категорија: