Кралска торта

550 ден2,100 ден

Опис

Премиум торта. Комбинација од три различни фила. Првиот со парчиња црно и бело чоколадо, вториот со крем од ванила и третиот со мелени ореви.

Производот содржи:

 • 2 видови чоколада
 • јајца
 • ореви
 • ванила
 • млеко

Температура на чување: +5 °C
Рок на употреба: 7 дена

 • 15 парчиња
 • 20 парчиња
 • 25 парчиња
 • 30 парчиња
 • 40 парчиња
 • 50 парчиња
 • 60 парчиња
 • 12 парчиња
Clear

Премиум торта. Комбинација од три различни фила. Првиот со парчиња црно и бело чоколадо, вториот со крем од ванила и третиот со мелени ореви.

Дополнителни информации

големина

15 парчиња, 20 парчиња, 25 парчиња, 30 парчиња, 40 парчиња, 50 парчиња, 60 парчиња, 12 парчиња

SKU: 2579-MK98-1 Категорија: