Мињони

18 ден

Опис

мали тортици по избор од залиха.

Производот содржи:

  • ванила/чоколадо
  • лешник/бадем
  • ореви
  • јајца
  • млеко
  • овошје

Мали тортички во разни вкусови кои се превкусни.

Категорија: