Ројал торта

440 ден1,950 ден

Опис

Торта со оригинален вкус кој се издвојува од сите останати торти. Се прави со три различни типови на чоколадо.

Производот содржи:

 • 3 видови чоколадо
 • какао
 • јајца
 • млеко

Температура на чување: +5 °C
Рок на употреба: 7 дена

 • 12 парчиња
 • 15 парчиња
 • 20 парчиња
 • 25 парчиња
 • 30 парчиња
 • 40 парчиња
 • 50 парчиња
 • 60 парчиња
Clear

Дополнителни информации

големина

12 парчиња, 15 парчиња, 20 парчиња, 25 парчиња, 30 парчиња, 40 парчиња, 50 парчиња, 60 парчиња

SKU: 2579-MK90 Категорија: