Сникерс торта

360 ден1,600 ден

Опис

Направена по оригинален рецепт. Комбинација од слој на карамела, црно чоколадо, кикирики, збогатен со ванила фил.

Производот содржи:

 • јајца
 • млеко
 • карамела
 • кикирики
 • ванила
 • чоколадо

Температура на чување: +5 °C
Рок на употреба: 7 дена

 • 15 парчиња
 • 20 парчиња
 • 25 парчиња
 • 30 парчиња
 • 40 парчиња
 • 50 парчиња
 • 60 парчиња
 • 12 парчиња
Clear

Направена по оригинален рецепт. Комбинација од слој на карамела, црно чоколадо, кикирики, збогатен со ванила крем.

Дополнителни информации

големина

15 парчиња, 20 парчиња, 25 парчиња, 30 парчиња, 40 парчиња, 50 парчиња, 60 парчиња, 12 парчиња

SKU: 2579-MK98-1-1-1-1-1-1-1-1 Категорија: