Чоколадна торта

440 ден1,950 ден

Опис

Торта со оригинален вкус којЗа љубителите на вистинска чоколадна торта, направена од кори од белка и какао, премачкани со слој вистинско чоколадо и чоколаден фил збогатен со ореви и (лешници/бадеми).
се издвојува од сите останати торти. Се прави со три различни типови на чоколадо.

Производот содржи:

 • какао
 • ореви/бадеми
 • чоколадо
 • цимет
 • јајца
 • млеко

Температура на чување: +5 °C
Рок на употреба: 7 дена

 • 15 парчиња
 • 20 парчиња
 • 25 парчиња
 • 30 парчиња
 • 40 парчиња
 • 50 парчиња
 • 60 парчиња
 • 12 парчиња
Clear

Дополнителни информации

големина

15 парчиња, 20 парчиња, 25 парчиња, 30 парчиња, 40 парчиња, 50 парчиња, 60 парчиња, 12 парчиња

SKU: 2579-MK98 Категорија: