Шери торта

380 ден1,450 ден

Опис

Неодолив вкус на вишни, чоколадо во комбинација со рум.

Производот содржи:

 • рум
 • вишни
 • млеко
 • јајца
 • чоколадо.

Температура на чување: +5 °C
Рок на употреба: 7 дена

 • 15 парчиња
 • 20 парчиња
 • 25 парчиња
 • 30 парчиња
 • 40 парчиња
 • 50 парчиња
 • 60 парчиња
Clear

Дополнителни информации

Големина

15 парчиња, 20 парчиња, 25 парчиња, 30 парчиња, 40 парчиња, 50 парчиња, 60 парчиња

SKU: 2579-MK85 Категорија: