Ситни колачи на кило

175 ден350 ден

  • Пакет од 1 килограм
  • 1/2 килограм
Clear

Посни ситни колачи, во различни вкусови и големи, совршени за секакви настани и пригоди.

Повеќе информации

Количина

Пакет од 1 килограм, 1/2 килограм

Шифра: N/A Категорија: